Telefonisch consult wanneer het u uitkomt.

Al weer een paar jaar werken wij met een systeem voor telefonisch spreekuur welke voor u en ons maximale flexibiliteit biedt.

Wij zijn helemaal afgestapt van een een telefonisch spreekuur waarbij u gedurende een beperkte tijd van bijvoorbeeld een half uur per dag contact kunt krijgen met de huisarts.

Via de assistente kunt u op alle beschikbare spreekuurtijden zich aanmelden om door de huisarts teruggebeld te worden. Dat werkt voor u prettig, maar ook voor ons.

U kunt de afspraak maken om teruggebeld te worden op een moment van de dag dat het u uitkomt. En wij hoeven op die manier niet dagelijks op een vast tijdstip vast te zitten op de praktijk terwijl wij eigenlijk naar een patiënt thuis willen voor een visite, of kunnen de tijd vullen met gewone consulten op de praktijk als er niet zo veel mensen zijn die telefonisch willen overleggen.

U kunt met de assistente bellen om een afspraak in te plannen voor een telefonisch consult: 0346 57 95 95

Het kan voorkomen dat we iets eerder bellen als er tijd is, of iets later als het heel druk is.  Meestal heeft de assistente met het maken van de afspraak geïnformeerd of dat mogelijk is. In ieder geval houden we rekening met uw agenda.