Medisch Centrum Hart van Maarssen

Medisch Centrum Hart Van Maarssen is vrijdag 17 december 2021 geopend in hartje Maarssen door het samengaan in één medisch centrum van twee huisartspraktijken in het centrum van Maarssen-dorp.

Vanaf maandag 20 december 2021 werken de twee praktijken samen in het  Medisch Centrum Hart van Maarssen. 

Huisartsen Chris van Wincoop en Philip de Vries hebben besloten na jaren goede samenwerking,  verder te gaan  op één locatie en een eerstelijns medisch centrum te ontwikkelen in het praktijkgebouw aan de  Beethovenlaan 1.

Door het vertrek van de tandarts uit dit praktijkgebouw biedt de vrijgekomen ruimte de mogelijkheid het pand  verder te verbouwen voor een nieuwe functie als modern  Medisch Centrum, waarin de twee huisartsenpraktijken gevestigd zullen worden.

In dit pand houd u van iedere praktijk  de vertrouwde zorg die u van ons gewend bent met de uw bekende huisartsen, praktijkondersteuners en assistentes. 

Door samen te werken willen wij echter nog meer service, continuiteit  en bereikbaarheid bieden.

We zullen onze patiënten iedere ochtend gelegenheid bieden in het centrum bloed te laten afnemen. Daarnaast zullen er meerdere praktijkverpleegkundigen werkzaam zijn om te ondersteunen bij suikerziekte, longziekten, hart- en vaatziekten, preventie chronische ziekten, ondersteuning bij gezonde levensstijl en ondersteuning van ouderen. Ook zullen onze GGZ medewerkers er zijn voor psychische ondersteuning van elke levensfase (POG-GGZ) en zullen assistentes spreekuren doen die u al van hun gewend bent. Door samenwerking van de twee praktijken zullen wij meer beschikbare tijden hebben voor deze zorg.

Bij het bieden van deze brede eerstelijnszorg  vinden wij het heel belangrijk het persoonlijke, kleinschalige  en laagdrempelige  karakter  van de praktijken te behouden en zo te komen tot een voor iedereen in het dorp goed toegankelijk, bereikbaar en beschikbaar medisch centrum. 

Foto 17 12 2021 12 47 47

 

Foto 17 12 2021 12 48 58