Welkom

Welkom op de website van Huisartsenpraktijk Van Wincoop in Maarssen.

Ondanks onze moderne uitstraling en uitgebreide voorzieningen willen we u toch het gevoel geven van die vertrouwde dorpspraktijk waaruit wij ontstaan zijn en die wij graag willen blijven. Toch staat de tijd niet stil en en is het aanbod van zorg en ondersteunining door ons team in de loop der jaren gegroeid. Ook de zorgvraag is gegroeid en staat de beschikbaarheid van zorgmedewerkers onder druk. Gelukkig slagen wij er nog altijd in de ons streven te halen om de huisartsenzorg te kunnen bieden op de toegankelijke, laagdrempelige en persoonlijke manier die u van een dorpspraktijk mag verwachten. 

chris3Chris van Wincoop, huisarts

 ________________

Medisch Centrum Hart van Maarssen

Vanaf 20-12-2022 werken we op onze locatie aan de Beethovenlaan 1 samen met Huisartsenpraktijk De Vries en vormen samen het Medisch Centrum Hart van Maarssen

Foto 17 12 2021 12 47 47

Foto 17 12 2021 12 48 58

 

________________

Uw medische gegevens beschikbaar op de Huisartsenpost? U kunt het regelen!

ikgeeftoestemming 

Het LSP

Het LSP (Landelijk Schakelpunt) zorgt voor snelle en betrouwbare elektronische uitwisseling van medische gegevens. 

Uw medische gegevens van de huisartsenpraktijk kunnen tijdens avond-, nacht- en weekenduren beschikbaar zijn voor de huisartsen op de Huisartsenpost.

Daarvoor moet u ons wel eerst toestemming geven. Zonder uw toestemming zijn uw gegevens niet beschikbaar in geval van nood.

Regel uw toestemming online:  www.ikgeeftoestemming.nl 

Of Lees hier meer over het LSP.

Of lees de folder.

_________________________