Openingstijden

De praktijk is geopend van 8.00 tot 17.00 uur.

Op woensdagmiddag neemt meestal huisarts de Vries de praktijk waar vanaf 12:00 uur; zijn praktijk is op slechts 200 meter afstand van onze eigen praktijk.

Op donderdagmiddag nemen wij op onze beurt waar voor de praktijk van huisarts de Vries.

Door deze samenwerking hebben wij één dagdeel per week gelegenheid om aan andere zaken toe te komen waarbij de zorg gegarandeerd is door een vaste collega 'om de hoek'. Huisarts de Vries en wij kunnen over en weer gewoon bij uw medisch dossier in de computer.

Op de dagen dat huisarts de Vries met vakantie is is de eigen praktijk gewoon open op de woensdagmiddag.

Ook tijdens vakanties nemen huisarts de Vries en van Wincoop onderling voor elkaar waar. Het komt dus nooit voor dat beide praktijken gesloten zijn voor vakantie.

We hopen in de nabije toekomst met vier praktijken samen in één pand te zitten die dan altijd geopend is. De huisartsen die in dit project samenwerken zijn huisartsen Wolfs, de Vries, van Vugt en van Wincoop.

 

Onder het menu 'Waarneeminfo' kunt u de actuele informatie vinden voor waarneming door de Huisartsenpost voor avond-, nacht- en weekenddiensten, als ook actuele informatie over waarneming voor naschollings- en vrije dagen.