Inschrijven nieuwe patiënten

Onze praktijk is geopend voor de inschrijving van nieuwe patiënten. Van harte heten wij u welkom.

Wij verwelkomen nieuwe patiënten uit Maarssen (Maarssen-dorp en Maarssenbroek), Tienhoven en Oud-Zuilen.

Mocht u twijfelen of u zich bij ons in kunt schrijven vanwege uw woonlocatie neem dan even contact met ons op. 

 

U kunt zich op drie manieren inschrijven:

Methode 1:

Voor directe inschrijving kun u ons online inschrijfformulier invullen.

Vergeet niet bij uw oude huisarts te melden dat u zich bij ons heeft ingeschreven. Wij ontvangen dan het elektronisch huisartsendossier van uw vorige huisarts via een beveiligde verbinding.

Methode 2:

Door middel van  een telefonische aanmelding via de assistente.

Ook hierbij is het nodig dat u bij uw oude huisarts meldt dat u zich bij ons heeft ingeschreven

Methode 3:

U bent van harte welkom voor een vrijblijvende persoonlijke kennismaking met de huisarts. In de regel maken wij hier twintig minuten voor vrij en deze tijd kunnen we gebruiken voor een algemene kennismaking, waarin ik wat toelichting kan geven over hoe de praktijk georganiseerd is en u kunt zien wie wij zijn, maar waarin op de eerste plaats alle ruimte zal zijn om uw vragen te stellen. Zelf vind ik het altijd heel belangrijk dat over en weer de communicatie en wederzijdse verwachtingen goed afgestemd zijn.

In mijn consulten probeer ik altijd mijn beleid af te stemmen op de vraag van mijn patiënten en al doende dus tot een samen gedragen beleid te komen. Indien u specifieke verwachtingen van uw huisarts heeft is het aan te raden een kennismakingsgesprek te voeren, maar ook als u gewoon zelf  even wilt zien welke 'kop', of persoon er nu hoort bij die foto op de website, of aanraden van uw kennis, of buur, bent u natuurlijk van harte welkom. Als huisarts geloof ik in samen met mijn patiënten de vragen die zij hebben aanpakken, waarbij de verwachting van de patiënt duidelijk moet worden en ik mijn beleid daar zo veel mogelijk op kan laten aansluiten. Uiteraard voor zover medisch verantwoordelijk.