Uw Zorg online app

Vanaf nu zijn de online diensten van onze praktijk ook via een app beschikbaar: de Uw Zorg online app. Zo kunt u nog makkelijker via uw smartphone of tablet met ons communiceren. Download de Uw Zorg online app in de App Store (iOS) of Google Play (Android). U krijgt hiermee veilig toegang om online een afspraak te maken in de agenda van uw huisarts en een eConsult te starten! Eind 2017 volgt de toegang tot uw medicatieoverzicht, u kunt dan eerder voorgeschreven medicijnen bestellen.

Wat kan ik met de Uw Zorg online app?

U heeft toegang tot de volgende functies:

  • Vragen stellen door middel van eConsult
  • eConsult overzicht inzien
  • Afspraken maken
  • Afspraken overzicht inzien
  • Gegevens over de praktijk
  • Medicatie overzicht inzien (volgt eind 2017)
  • Herhaalrecepten bestellen (volgt eind 2017)

Download nu de gratis app!

U kunt de app downloaden in de App Store of in Google Play.

Download in de iOS App Store
Download in Android Google PlayEen Windows Phone-versie is niet beschikbaar.

Wat kan ik met de Uw Zorg online app?

Stel uw medische vragen direct aan uw arts via een eConsult en ontvang bericht zodra uw consult beantwoord is. Let op! eConsult is niet bedoeld voor urgente zaken of levensbedreigende situaties. Indien u twijfelt over de ernst van uw klacht, neem dan altijd telefonisch contact met de huisarts op.

Bekijk via de agenda de lege plekken in de agenda van uw arts en boek een afspraak op het moment dat het u uitkomt. U kunt tevens de reden van uw afspraak vermelden.

U vindt de adresgegevens, contactgegevens en openingstijden van uw arts in de app. U vindt er ook een link naar de website van uw arts.

Met de Uw Zorg online app heeft u inzage in uw actuele medicatiegegevens zoals bekend bij uw huisarts. Vraag daarnaast herhaalrecepten direct uit uw medicatielijst aan. 

Vertel uw ervaring

De Uw Zorg online app is recent in gebruik genomen en wij zijn benieuwd naar uw ervaringen. Heeft u feedback? U kunt uw feedback delen via een speciale feedback knop in het hoofdscherm van de app. Ook kunt u uw feedback mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Veelgestelde vragen en meer informatie

U vindt hier veelgestelde vragen en meer informatie over de app. Staat uw vraag er niet bij of heeft u een andere vraag? Neem dan contact op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..