Afdrukken

Désirée Kole, praktijkverpleegkundige / POH-S

DesireKole1

Vanaf Augustus 2019 ben ik begonnen als praktijkondersteuner somatiek bij huisartsenpraktijk Van  Wincoop. Ik werk op de maandag en de dinsdag op de praktijk. Op woensdag werk ik vanuit huis.  

Hiervoor heb ik bij verschillende andere huisartsenpraktijken en gezondheidscentrums  gewerkt als praktijkondersteuner om zoveel mogelijk kennis en ervaring op te kunnen doen.

Ik heb mijn opleiding gevolgd aan de Hogeschool van Utrecht.

Ik ben  gespecialiseerd in Diabetes, ASTMA, COPD , Hart- en vaatziekten,  hoge bloeddruk , begeleiding bij het stoppen met roken en ouderenzorg.

Als praktijkondersteuner moet je goed luisteren en observeren en weten hoe je mensen moet geruststellen. Ik vind het belangrijk als de patiënt zelf goed begrijp wat zijn (chronische) ziekte inhoudt, begrijpt waarom we erg soms voor moeten kiezen om  bepaalde medicatie  voor te schrijven en weet wat hij of zij zelf kan bijdragen om zijn ziekte onder controle te houden.

In mijn vrije tijd wandel ik graag met mijn twee honden. Ik heb een combinatie van twee ontzettende eigenwijze maar oh zo lieve en goed luisterende honden namelijk een Beagle  en een Teckel.

Als hobby's  kook ik heel graag samen met mijn man zeer uitgebreid en maken we graag aparte en ingewikkelde gerechten klaar.

Maak ik zelf armbandjes, verzorg ik de nagels bij diverse mensen, mag ik graag tuinieren en ga ik ontzettend graag op vakantie naar mijn favoriete land Italië.

Ik ben de trotse moeder van 3 dochters, waarvan er nog 1 thuis woont.